Salon Tjitske
medisch pedicure

06 - 21 646 226

www.salontjitske.nl
info@salontjitske.nl
Aangesloten bij ProVoet Kwaliteitsregister Pedicures

Schoonheidssalon op vrijdag in Salon Tjitske

Vanaf 4 oktober elke vrijdagmorgen open!

Schoonheidssalon ZuidhornRenee Wiegmink uit Zuidhorn, 22 jaar, heeft de opleiding schoonheidsspecialiste niveau vier afgerond en combineert haar werkzaamheden in de salon met een opleiding tot pedicure. Zij richt zich op de gezichtsbehandelingen van zowel vrouwen als mannen, bewoners van het Zonnehuis maar zeker ook mensen uit de Oostergast en Zuidhorn. Ze beschikt in het Zonnehuis in de ruimte van Salon Tjitske over een volledig ingerichte salon en gebruikt producten van Nouvital.

Met Nouvital kiest Renee voor kwaliteitsproducten met een aantal bijzondere eigenschappen. Zo is er alles aan gedaan om de kans op allergie tot een minimum te beperken. Daarom bevatten alle producten allergeenvrije parfums, is er geen tarwekiemolie gebruikt (glutenallergie), is er geen dierlijke lanoline verwerkt en zijn hypoallergene emulgatoren gebruikt. Ook vloeibare paraffine, dat de poriën kan verstoppen, is weggelaten. Bovendien bevatten alle dagcrèmes een zonnefilter. Het fijne van deze producten is dat deze niet op dieren zijn getest.Nouvital

Nouvital Cosmetics kent meer dan 60 verschillende producten. Om u niet te laten verdwalen in een wirwar van producten kunt ten alle tijden advies vragen welke producten het meest geschikt zijn voor uw huid. Want elk huidtype heeft immers zijn eigen specifieke verzorging nodig. Alle producten die in de salon gebruikt worden zijn ook te verkrijgen voor verder thuisgebruik.

Openingsactie!

In de maanden oktober & november 20% korting op een behandeling naar keuze.

Afspraak maken?

U kunt een afspraak maken door te mailen of te bellen.

schoonheidssalonzuidhorn@hotmail.com
06 – 11 888 345

   

Deel via: