Salon Tjitske
medisch pedicure

Tjitske Akkerman
'Dorpsplein Oostergast'
Gemmastraat 12
9801 VG ZUIDHORN
06 - 21 646 226

www.salontjitske.nl
info@salontjitske.nl
Aangesloten bij ProVoet Kwaliteitsregister Pedicures

Week van de Pedicure 2012

Van 21 tot 26 mei is het de ‘week van de pedicure’.

Voet en beroep
Staat u wel eens stil bij het werk dat uw voeten dagelijks moeten leveren? En beloont u ze daar ook voor? Voeten leveren dagelijks voor veel mensen zwaar werk. Dat geldt zeker voor bepaalde beroepen, zoals in de zorg, de detailhandel of sportwereld. Veel lopen, staan, dragen en tillen vraagt om goede voetverzorging. Goed schoeisel is een eerste vereiste, maar goede voetverzorging wordt nog vaak over het hoofd gezien. Hierdoor kunnen pijnlijke voet, nek- en rugklachten ontstaan. Terwijl voetklachten in de meeste gevallen met een bezoek aan de pedicure eenvoudig voorkomen kunnen worden!

Verwenmoment
Veelvoorkomende voetproblemen zijn bijvoorbeeld ingegroeide teennagels en voetschimmel. Tijdens ‘de week van de pedicure’ kunt u eenvoudig met de gratis ‘voetencheck’ laten onderzoeken hoe het met uw voeten gesteld is. U krijgt tips en advies over de beste voetverzorging- en behandelmethodes en gaat goed ingelicht verder op weg. Ook zult u tijdens deze week ontdekken dat een bezoek aan de pedicure een verwenmoment voor uw voeten is.

Olga Habbé, voormalig eigenaresse van een schoenenzaak: “Mijn klachten waren soms zo erg dat ik nauwelijks nog kon lopen -of zelfs nog schoenen aan kon. Of het nu om problemen met mijn nagels ging of om eelt, mijn ProVoet-pedicure draaide haar hand er niet voor om. Bij haar liep ik echt altijd fluitend de deur uit.”

Over ProVoet
Brancheorganisatie ProVoet behartigt de belangen van 14.000 gediplomeerde pedicures. Haar doel is het bevorderen van kwaliteit van voetverzorging en het beroep (medisch) pedicure. De professionele pedicure herkent u aan het ProVoet logo.

Deel via: